Als het om uw ouders gaat

Als u niet in de buurt van uw ouder(s) woont, dan is regelmatig bezoek en gezelschap lastig. Zeker als je ook nog druk bent met werk, de sport van uw kinderen en uw sociale leven. Dan ligt eenzaamheid op de loer. En dan is het fijn om te weten dat er geregeld iemand langskomt bij uw ouder of ouders. Iemand die uw ouder(s) helpt en zorgt voor afleiding. Het is voor uw vader en/of moeder ook vaak ‘lastig’ om u steeds te vragen om mee te gaan naar bijvoorbeeld de dokter of kapper. Op deze manier voelen ze zich een stuk onafhankelijker! En dat vinden veel senioren een fijne gedachte. Sommige mensen vinden het een taboe om te betalen voor gezelschap, maar doen we niet hetzelfde met onze kinderen die we naar de kinderopvang of de BSO sturen. Puur om zelf tijd over te houden voor werk.

Daarom kunt u mij ook inschakelen om regelmatig uw ouder(s) te bezoeken, gezelschap te houden en leuke dingen te ondernemen. Maar ook de noodzakelijke dingen zoals doktersbezoek, administratie zijn bij mij in goede handen. Puur gemak voor u zelf maar ook voor uw vader en/of moeder! Alles is natuurlijk in nauw overleg met uw ouder(s).

Ik houd u ook regelmatig op de hoogte van het reilen en zeilen. Dan geeft u ook een stuk zekerheid. Als u van tevoren kennis wilt maken dan is dat uiteraard geen probleem. Graag nodig ik u en uw ouder(s) uit voor een kennismakingsgesprek.

De voordelen voor u en uw familie

  • de zekerheid dat er regelmatig bezoek is bij uw ouder(s)
  • meer plezier in het leven van uw ouder(s)
  • meer sociale contacten voor uw ouder(s)
  • uw ouders voelen zich een stuk minder eenzaam
  • ze kunnen langer zelfstandiger blijven wonen
  • het vervoer wordt geregeld en u hoeft geen vrije dag meer te nemen
  • geen bezwaard gevoel dat u uw ouder(s) niet vaker kan bezoeken
  • er wordt een oogje in het zeil gehouden

Kennismaken

Vertrouwen vind ik heel belangrijk! Daarom is goed om eerst kennis te maken met elkaar. Om te kijken of voor het voor beide kant klikt. Kennismaken kan bij mij thuis en uw kinderen zijn ook welkom. Of op een locatie naar uw keuze. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.