De diensten van Seniorenvisite zijn betaalde diensten. Het betalen voor gezelschap roept wellicht enige weerstand op, maar het voorziet wel duidelijk in een behoefte bij senioren tegenwoordig. Zij willen graag meer bezoek en zich minder eenzaam voelen. Daarnaast willen ze ook niet steeds afhankelijk zijn van hun kinderen, kennissen of de buren. Ze willen zelf de regie in handen hebben. Hierover zijn de laatste tijd veel nieuwsberichten verschenen.

Rijkdom

Daarom verkiezen zij vaak betaald gezelschap. Natuurlijk zou het mooi zijn als vrijwilligers dit werk deden, maar daarvan zijn er eenvoudigweg niet genoeg. En vaak kunnen deze vrijwilligers ook niet structureel al dit werk doen. Seniorenvisite biedt een praktische oplossing door senioren regelmatig te bezoeken en plezierige activiteiten te ondernemen. En ze te helpen met de alledaagse dingen en het zorgen voor vervoer. Die impact op het leven van een senior is enorm waardevol. Als senioren zelf de regie over hun leven hebben is dat ook rijkdom!

Tarieven

Voor mijn diensten reken ik € 25,00 per uur. Als ik met de auto kom, zijn de eerste 15 kilometer gratis, daarna reken ik € 0,25 per afgelegde kilometer. Bijkomende kosten zijn parkeerkosten en eventuele entreekosten. Het kennismakingsgesprek is uiteraard gratis. Ik reken minimaal 1 uur en alle uren daarna worden afgerond op halve uren. Alle kosten worden op de factuur vermeldt.

Bij afname van meerdere uren per maand gelden de volgende tarieven:

  • bij 4 uur per maand: € 22,50 per uur
  • bij 8 uur per maand: € 21,00 per uur
  • bij 16 uur of meer: € 20,00 per uur
  • uren worden vooraf gefactureerd!

In veel gevallen is het mogelijk om de betalingen te doen van uw PGB.

Cadeaukaart

Bij Seniorenvisite is het ook mogelijk om een cadeaukaart te kopen. Daarmee kunt u uw ouders, buren of vrienden verrassen met de diensten van Seniorenvisite. De cadeaukaart kost € 25,00 per uur en kan een aantal uren naar keuze bevatten.

Cadeau-actie

Eenmaal per jaar heeft u de mogelijkheid om iemand gratis 2 uren cadeau te doen. Deze persoon kan dan gratis 2 uur gebruik maken van de diensten van Seniorenvisite.

Doe het vandaag nog

Wilt u ook wekelijks bezoeken en leuke dingen doen? Of vervoer naar uw huisarts, etc.. Neem dan snel contact op met Seniorenvisite via het Contactformulier. En misschien kom ik volgende week al bij u op de koffie. Of gaan we samen naar het museum. Leuk!